Beccus Karlavagn - Spå i en spegel

Spå i en spegel

Image © Beccus

Likaväl som att man kan spå i kristallkula, kan man på liknande sätt spå i de flesta blanka ytor. I speglar, vattenytor eller vad det nu kan vara. Här tänkte jag ta upp spegeln.

Det är enklast att använda en spegel som i alla fall är så pass stor att man kan sitta bekvämt framför den och se åtminstone sin överkropp.

Vissa anser att det är väldigt noga med hur spegeln är satt i ram, eller att man måste använda en utan ram. Själv tycker jag inte att detta spelar någon roll.

Se till att spegeln är ren innan du använder den. En dammig spegel är ju ingen fördel direkt. ;-)

Rena den från energier du inte vill ha och invig den på ditt sätt.

Det kan ju vara en fördel att använda en särskild spegel som man bara spår i, och ha den övertäckt med en svart duk när den inte används. I alla fall om du tänkt spå i den regelbundet under lång tid. Det kan ju vara skönt att slippa återinviga och rena den varje gång man ska använda den. (Andra kanske har använt spegeln och den har speglat rum och händelser och absorberat energier, sedan du använde den sist.) Hur du gör, är förstås ditt val.

Precis som med kristallkulan, är det bäst att spå i spegeln efter mörkrets inbrott. Se till att vara i ett rum där du förblir ostörd och finner ro. Sätt dig bekvämt framför spegeln; på golvet eller i en fåtölj eller stol. Om spegeln hänger på väggen och det blir besvärligt att sitta bekvämt framför, så ta för all del ner spegeln och luta den försiktigt mot väggen istället. Kanske fungerar det bättre.

Tänd ett stearinljus och ställ det någonstans bakom dig. Det brukar bli lagom som ljuskälla.

Titta rakt in i spegeln, in i dina egna ögon. Sitt så avslappnat och skönt du kan och titta liksom "genom" spegeln. Så småningom kommer du till det transtillstånd som släpper fram ljus, mörker och bilder i spegeln. Allt kan bli helt svart, för att därefter bli väldigt ljust osv. Sedan kommer det massor av bilder förbiflygande i spegeln. Det är dem du ska försöka tolka. Vad symboliserar de? Vad kan de betyda? Övning ger färdighet….

När du är färdig kan det vara skönt att blunda lite och gnugga ögonen. Det kan vara lite jobbigt att sitta och titta i spegeln, men man vänjer sig och kommer på "hur" man ska titta för att det ska vara lättast.

Anteckna efter du spått, för att se i efterhand om du hade rätt.

När jag på detta sätt tittar på sig själv i spegeln, brukar jag som extrabonus lätt kunna se min egen aura. Kanske gör du det med? Läs mer om hur du kan lära dig se din aura; här.

© Copyright Beccus 2003 - 2010

Till Index - Beccus Karlavagn

Image of mirror © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.