Beccus Karlavagn - Se din aura

Auran

Image © Beccus

Auran är ett energifält som sägs finnas runt all materia. Det påstås att allt som är uppbyggt av atomer har en aura. Energifältet runt levande materia ska vara mer aktivt, än det runt död materia.

Man lär kunna se sin egen eller andra människors auror både med sina fysiska ögon och intuitivt. Den som är duktig kan också avläsa auran och berätta i detalj hur personen som den tillhör, mår. Detta kan jag inte och går därför inte in på det här. Däremot beskriver jag nedan hur man på ett enkelt vis kan försöka upptäcka auran med sina fysiska ögon, om man vill testa.

Medfött?
Det sägs att det är en naturlig förmåga hos alla människor att kunna se auran; att de flesta barn skulle kunna se den, men att deras förmågor trubbas med tiden. Vuxna avfärdar mycket som fantasier och när man blir större formas man av den allmänna sanningen. Men förmågan går uppenbarligen att återuppväcka.

Har du någon gång kommit in i ett rum och "känt" en bra eller dålig atmosfär, trots att personerna i rummet kanske har ryggen mot dig och inte hunnit säga något? På det här viset kan man man känna av andra människors auror. Det är ju som sagt fråga om ett energifält.

Auran skvallrar
Har du någon gång instinktivt tyckt illa om en person du precis träffat, trots att den betett sig vänligt och tillmötesgående? Det kan ha varit så att auran "skvallrade" om att vederbörande inte var att lita på eller något liknande.

Ytterligare exempel på hur man kan känna av människors auror, kan vara när man får en känsla av att någon mår dåligt fastän han/hon beter sig precis som vanligt. Ibland kanske du har känt dig t.ex. antingen stärkt  eller nedstämd och uttömd, bara av att ha varit i ett rum med en annan människa. Visst är även sådant som skulle kunna härröras till auran.

Försök att se din egen aura
Ställ dig framför en spegel och ha en ljus, mönsterfri bakgrund bakom dig. Titta nu på dig själv i spegeln. Fokusera på pannan ett ögonblick och låt blicken sedan långsamt vandra runt dig; i närheten av din siluett. Har du tur, kan du redan nu upptäcka en vitaktig dimma som omger din siluett. Har du ännu mera tur, kanske du till och med ser färger.

Annars kan du försöka att titta precis bredvid dig och fästa blicken på bakgrunden. Du ska alltså titta "förbi" dig själv. Låt blicken vara kvar på en punkt först och låt den sedan långsamt förflytta sig runt din avbild. Förhoppningsvis ser du något nu.

Fungerar inte det, kan du alltid försöka med en mörk, mönsterfri bakgrund istället. Jag tyckte att det var lättast att ha en ljus bakgrund trots att jag såg en ljus aura, men det behöver ju inte vara likadant för alla. Det vanligaste lär vara att man ser en vitaktig dimliknande kant först. Det behöver inte vara färger, som är det första som visar sig. Dem lär man kunna urskilja efter mera övning. En del har dock turen att uppfatta färger snabbt. Det är olika. Den första/lättaste färgen att uppfatta (förutom det vitaktiga) är grönt.

Om det inte fungerar med mörk bakgrund heller, så prova att dämpa belysningen lite. Eller försök att titta på en kompis aura istället, på samma sätt. Du kanske upplever det lättare att slippa använda spegel.

Slutligen kan du prova en annan variant; Titta direkt på din hand. Håll den framför ett stort papper. Använd ljust eller mörkt papper. Jag tyckte det var lätt att se auran runt min arm och hand; i badkaret mot badkarskanten. (-Av alla ställen!) Kanske beror det på att jag hade dämpad belysning där.

Självklart kanske du inte lyckas på första försöket, men prova fler gånger så får du förhoppningsvis resultat. Lycka till!

Ämnet är ganska intressant har jag märkt, för det är fler än vad man tror som faktiskt uppfattar mer eller mindre av folks auror med blotta ögat. Många väljer dock att inte säga något förrän någon annan nämnt det först. Men det är så klart förståeligt.

© Copyright Beccus 2003 - 2013

Till Index - Beccus Karlavagn

Aura-image © Beccus
Text © Beccus
Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här

Background © Beccus