Förmågor

 

Förmågor

Till förmåga (eller ”gåva”) tycker jag man kan räkna många saker. Både något som kommer naturligt och ibland följt med redan sen barnsben, likaväl som något man med lite träning lyckas ”låsa upp”.

En del skriver till mig och undrar över hur man kan öva på t.ex. telekinesi (flytta föremål med bara tanken). Men det finns ju bra många fler saker. Att träna på sin intuition t.ex. Att spå är ju också en slags förmåga, likaså spontana varsel. (Mer om spådom hittar du i menyn till vänster.) Eller att kunna förnimma något från den andra sidan. Och så vidare… Men jag börjar som sagt med telekinesi här, eftersom det ofta efterfrågas. Förmodligen fyller jag på med ytterligare senare.

 

Telekinesi
Animation © Copyright Beccus

Jag behärskar inte telekinesi och har inte försökt träna på det heller, eftersom jag inte intresserat mig nämnvärt för den biten. Om jag ska vara ärlig så tror jag det är ytterst ovanligt att telekinesi förekommer. I de fall som omnämns, kan det vara oerhört svårt som utomstående att verkligen kunna avgöra om fallet är äkta eller bara bluff.

Det sägs att för att överhuvudtaget ha chansen att rubba ett föremål med endast tanken, måste man lyckas ”tona in sig” på samma frekvens som föremålet, för att få det i ”gungning”. Om alla skulle kunna träna sig till detta, eller om det bara är några enstaka som skulle kunna trigga förmågan att ”tona in sig” på det här sättet, ska jag inte uttala mig om.

Med jämna mellanrum hör det av sig folk till mig som har intresse för detta och vill få tips på hur man kan träna. Jag kan ge några små tips, men det blir inte utifrån mina egna erfarenheter, utan utifrån sådant jag läst om och från andra som berättat på vilket sätt de tränar:

  • Gör gärna en meditationsövning eller liknande innan, för att slappna av ordentligt. Rensa huvudet. (Exempel på meditationsövningar hittar du här: Ljusövning, Enfärgsmeditation, Regnbågsmeditation, Trädmeditation.)
  • Försök med lättare föremål att flytta till en början, t.ex. ett litet hopknycklat papper, eller en blyertspenna. Då är det lättare att ha den bergsstarka tron på att det ska fungera. Sedan är det bara att öva, öva och åter öva, på att koncentrera sig på att rubba pennan. "Se" det framför dig i ditt inre. "Se" hur du flyttar pennan och försök att få det att hända även i verkligheten.
  • Ta paus. Försök igen. Byt föremål då och då o.s.v.
  • Att ha en bergfast tro på att det verkligen fungerar, sägs vara nödvändigt för att kunna trigga sig själv.
  • Det sägs att det bara är du själv som kan trigga rätt frekvens/energi, för att kunna flytta föremålet. Meditation före kan, som sagt, vara a och o, för att du ska kunna koncentrera dig ordentligt. Sedan är det bara att träna och åter träna, i hopp om att lyckas. Lycka till!

© Copyright Beccus 2008 - 2013

Läs även om:

Träna på din intuition
Kontakt med andar
Spå i tarot
Spå i spegel
Spå i kristallkula
Spå med pendel

Till Index - Beccus Karlavagn

Animation © Beccus
Text © Beccus

Background © Beccus

Observera att allt jag har copyright på stannar här! Läs mer om vad som gäller här.

 Background © Beccus